Tom Claes
Kleine Mechelsebaan 14a | 3200 Aarschot | 016/56 89 69 | 0496/52 99 69

profiel


We schrijven oktober 1995. Ik had m’n zinnen gezet op een zaak waarin ik de dingen volledig zelf de baas kon. Een kapperszaak. Als het enigszins kon, op de plaats waar m’n vader honderden, duizenden Aarschottenaars van een nieuwe snit had voorzien.

14 jaar later ben ik trots dat ik in dat opzet geslaagd ben. Net als pa ben ik in de eerste plaats een herenkapper. Omdat ik me het meest thuisvoel in de wereld van de herenkapsels, omdat daar mijn grootste interesse naar uitgaat. Met een heel eenvoudige filosofie: elke klant een kapsel geven waar hij zich goed bij voelt. Een kapsel, niet het kapsel. Omdat tijden veranderen, en mensen veranderen.

Net zoals ik veranderd ben doorheen de jaren. Na een basisopleiding in Antwerpen in het S.I.S.A. Instituut trok ik voor een bijkomende opleiding - specialisatie herenkapper - naar het C.M.O. in Mechelen. Een parcours dat me tot in het artistiek team van Haute Coiffure België bracht, en tot in het Art-Team, waarmee ik modeshows van de betere Belgische ontwerpers hielp verzorgen.

Het zijn ervaringen die me gemaakt hebben tot wat ik vandaag ben en doe. Die m’n zaak gemaakt hebben tot wat ze vandaag de dag is. Ik hoop dat ik blijvend iets voor u kan betekenen.